Categorieën
Uw filters

Betaling

Wij van Irma Mode willen dat u veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken wij alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind u alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij u past.

Veilig betalen
De betalingsgegevens die u doorgeeft om uw betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Irma mode worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

Betaalmogelijkheden
Als u uw bestelling in de shoppingbag heeft geplaatst en u heeft uw adresgegevens ingevuld, kunt u uw bestelling afronden door te kiezen uit de onderstaande betaalmogelijkheden:

iDeal
Irma Mode biedt u de mogelijkheid met iDeal te betalen. Dit betekent dat u online betaalt in uw eigen internetbankieromgeving. Bij deze manier van betalen volgt u dezelfde stappen als u bij internetbankieren op de website van uw bank gewend bent. Het voordeel van iDeal is dat de betaling met al uw gegevens klaarstaat, u wordt direct doorgelinkt naar uw bankpagina. Het is makkelijk en volgens de beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van Rabobank, ABN AMRO Bank, SNS Bank en ING, ASN Bank, Regiobank, Triodus Bank, Knab, Bunq en Van Lanschot.
Let op: het is niet mogelijk om zelf vanuit uw bank een overschrijving te doen naar Irma Mode.

Creditcard
Bij Irma Mode is er ook de mogelijkheid om met creditcard te betalen. Wij accepteren de volgende kaarten; VISA en MasterCard . Op het moment van uw betaling wordt uw creditcardbetaling geautoriseerd. Het bedrag wordt pas van uw creditcard afgeschreven nadat de bestelling is afgeleverd.

Fashioncheque
U kunt bij Irma Mode ook betalen met de Fashioncheque. Fashioncheque is de algemene modecadeaubon van Nederland waarmee u op een leuke en persoonlijke manier mode cadeau kunt geven en krijgen. Als het bedrag dat u besteedt bij Irma Mode meer is dan de waarde van uw Fashioncheque, kunt u uiteraard het overige bedrag met iDeal betalen.

Als u uw bestelling bij Irma Mode wilt betalen met de Fashioncheque , klikt u deze mogelijkheid bij betalen aan en voert u de code in die op uw fashioncheque staat.

Algemeen
- Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging, het is dus belangrijk dat uw emailadres klopt. De e-mail is een orderbevestiging en geen betalingsbewijs.
- Alle prijzen die vermeld staan op de webshop zijn inclusief BTW.
- Irma Mode BV hanteert de besteldatum als aankoopdatum op het afschrift van Irma Mode of uw creditcard.
- Het is niet mogelijk om op rekening te betalen.
- Het is niet mogelijk om te betalen met een cadeaubon of waardecheque van Irma Mode.

Levering

Levering
Als u uw bestelling heeft afgerond en betaald, ontvangt u van ons een bevestigingsmail, waarna wij vervolgens direct aan de slag gaan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen door PostNL.

Levertijd & verzendkosten
Als u voor 16:00 uur bij ons besteld, dan zal uw bestelling volgende dag bij u thuis worden bezorgd.
Nederland. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5,95 ongeacht het gewicht en grootte van het pakket. 
 
Buitenland
De verzendkosten naar het buitenland variëren per land.
Euro 1 € 13,00
Euro 2 € 18,50
Euro 3 € 25,00 

Landen Euro 1: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden. 

Landen Euro 2: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië 
 
Landen Euro 3: Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland 

Als de bestelling niet wordt afgeleverd 
Als uw bestelling niet afgeleverd kan worden om welke reden dan ook, ontvangt u een herinnering van de postbode, met de mogelijkheid het pakket op te halen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Wanneer het pakket niet opgehaald wordt bij het afhaalpunt ( postkantoor), is Irma Mode gerechtigd om € 6.95 in rekening te brengen voor de retourzending van uw bestelling naar Irma Mode. ( Uw pakket blijft drie weken bij het postkantoor liggen om opgehaald te worden.) Kijk voor meer informatie op www.postnl.nl 


Ophalen in de winkel
Er is ook de mogelijkheid om uw bestelling in de winkel op te halen.
Als je het in de winkel retourneert of ruilt zijn de verzendkosten gratis!
Let op! U dient de bevestigingsmail van uw bestelling uit te printen en mee te nemen naar de winkel als afhaalbewijs.

De winkel is gevestigd op het volgende adres:
Irma Mode
Herenstraat 49
2671 HZ Naaldwijk

Irma Kids
Molenstraat 15-17
2671 EV Naaldwijk

Openingstijden van de winkel:
Maandag 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag 09:30 – 17:30 uur
Woensdag 09:30 – 17:30 uur
Donderdag 09:30 – 17:30 uur
Vrijdag 09:30 – 21:00 uur
Zaterdag 09:30 – 17:00 uur
Zondag 12:00 – 17:00 uur

Bezorgen op een ander afleveradres
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Indien u de bestelling bijvoorbeeld als cadeau wilt laten versturen of op uw werk wilt laten bezorgen, dan is dit mogelijk door deze gegevens te vermelden bij uw accountgegevens.


Divide

Om jou de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.