Categorieën
Uw filters

Ruilen & Retourneren

Wij van Irma Mode doen er alles aan om u goed te informeren over onze artikelen op de webshop. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan deze worden geretourneerd.
Binnen 14 dagen na de ontvangst– of afhaaldatum van de bestelling kunt u deze retourneren of ruilen.

Voorwaarden

Voor retourneren en ruilen gelden enkele voorwaarden:
- Het artikel moet per omgaande, doch uiterlijk binnen de termijn van 14 dagen na aanmelding op het bezorgadres worden teruggezonden.
- Het artikel is onbeschadigd, niet gebruikt en ongedragen.
- De originele kledinglabels en prijskaartje zitten nog bevestigd aan het artikel.
- Het ingevulde retourformulier moet bij een ruiling of retour worden meegezonden
- Artikelen welke met 70% korting worden gekocht, kunnen niet geruild/teruggebracht of teruggestuurd worden. 

Indien u een aankoop heeft gedaan in de winkel en u komt deze terugbrengen, ontvangt u een tegoedbon. Wanneer u een online aankoop heeft gedaan, en deze retour stuurt, ontvangt u uw geld terug op de rekening waarmee is betaald. 

Wat u moet doen?

Als u een artikel wilt retourneren dient u ons retourformulier in te vullen die bij de bestelling is geleverd. Op dit formulier geeft u ook de reden aan, waarom u een artikel wilt retourneren of ruilen. Het desbetreffende artikel verpakt u samen met het retourformulier in en zo stuurt u het pakket aan ons terug. De kosten voor het versturen van een nieuwe bestelling zijn voor eigen rekening. 

Retouradres:

Irma Mode
Herenstraat 49
2671 HZ Naaldwijk

Het is ook mogelijk om de bestelling in de winkel te retourneren of ruilen.

Als je het in de winkel retourneert of ruilt zijn de verzendkosten gratis!
Let op : Neem wel altijd de factuur en het retourformulier mee naar de winkel.

Geld terug
Het geld van een retour wordt teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald, zodra de artikelen in goede staat en met retourformulier zijn ontvangen. Als u een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen dan kunt u dat op het retourformulier aangeven. Bij retourzending wegens beschadiging of verkeerde levering ontvangt u het aankoopbedrag van het artikel en de kosten voor het retourpakket terug.

Heeft u betaald met Fashioncheque? Dan krijgt u het bedrag weer teruggestort op uw bankrekening.

Bestellen van een vervangend artikel bij een ruiling
Indien u een artikel wenst om te ruilen verzoeken wij u eerst het te retourneren artikel terug te sturen en vervolgens het gewenste artikel opnieuw te bestellen.

Divide

Om jou de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.