Categorieën
Uw filters

Over ons

Irma Mode winkel
Het is het jaar 2000 als Irma van Marrewijk een dameswinkel opent met haar naam aan de Herenstraat. Irma Mode ligt midden in het bruisende centrum van Naaldwijk (gemeente Westland). Met het ondernemersbloed uit de familie en een grote passie voor mode, is dit een droom die werkelijkheid wordt.
Irma Mode staat in het Westland ook wel bekend als: ‘De modebelevenis van het Westland’. Bij Irma Mode hangt een unieke outfit klaar voor elke gelegenheid. Je outfit kun je compleet maken met een prachtige collectie tassen, schoenen en verdere accessoires. Elke modebewuste vrouw kan hier opgaan in een uitgebreide combinatie van merken. Denk hierbij aan het hippe merk NIKKIE, het exclusieve merk Liu Jo en het mooie, Nederlandse merk Freebird. Bekijk onze merkenpagina voor een compleet overzicht van ons merkaanbod.
Twee kernwaarden van Irma Mode zijn klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht. Dit past Irma Mode toe door middel van bijpassende verkoopsters. Bij Irma Mode staat de klant op nummer één. De klant kan in alle rust advies op maat krijgen van enthousiaste en oprechte stylistes. De stylistes van Irma Mode helpen je graag bij het vinden van een passende outfit. De outfit kan variëren van een dagelijkse outfit tot een outfit voor een speciale of zakelijke gelegenheid.

Irma Kids
In 2015 kreeg Irma Mode er een winkel bij, namelijk Irma Kids. Irma zelf is met haar vier kinderen een echte kenner op het gebied van kinderkleding. Zij greep deze nieuwe uitdaging dan ook met beide handen aan. Irma Kids is gevestigd aan de Molenstraat 15-17. Deze hippe winkel is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Naaldwijk.
Irma Kids heeft een te gekke collectie aan kinderkleding vanaf maatje 92 tot en met maat 176. Je kunt dus van kleins af aan meegroeien met de kleding. Naast kleding heeft Irma Kids ook een hippe schoenencollectie, gave (school)tassen, stoere riemen en vrolijke sierraden. Irma Kids heeft een groot aanbod aan kindermerken. Denk hierbij aan het gave merk NIK&NIK, het stoere merk Vingino en het hippe merk Indian Blue. Bekijk onze merkenpagina voor een compleet overzicht van ons merkaanbod.
Ook bij Irma Kids staan persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid voorop. Je kunt er dan ook van uitgaan dat onze verkoopsters je van goed advies voorzien. Onze stylistes geven advies op maat, op leeftijd en natuurlijk op stijl. Vergeet je niet een selfie te maken in de leuke selfiehoek? 

Irma Mode webshop
Sinds 2012 heeft Irma Mode een moderne webshop. Via de webshop kun je op ieder moment van de dag winkelen. Irma Mode en Irma Kids staan op deze manier 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Op de webshop is een unieke selectie gemaakt van merken uit het brede assortiment van Irma Mode en Irma Kids.
De webshop van Irma Mode en Irma Kids staat voor uitstekende kwaliteit, een unieke collectie, betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard ook hier persoonlijke aandacht. Mocht je vragen hebben over een artikel, de bestelling of de maat kun je altijd bellen naar: 0174-626425. Ook kun je al je vragen mailen naar: webshop@irma-mode.nl. 

Divide

Om jou de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. cookiebeleid.